Hjem arrow Artikler - Innhold arrow Artikler fra Fattignorge arrow Tusen takk for all støtte etter TV2 oppslaget

Søk

Takk for hjelpen

Netbox
Tusen takk for all støtte etter TV2 oppslaget PDF Skriv ut E-post
Monday 14. May 2012

Etter oppslaget på TV2 søndag 13.mai har det kommet reaksjoner. Tittelen "Pengerot hos Foreningen Fattignorge" skaper reaksjoner. At saken kanskje ikke er slik den er fremstillet får så være. Det kommer frem etterhvert.

Vi har fått en mengde epost, tekstmeldinger og SMS som støtter oss, ber oss fortsette det gode arbeidet, og også noen som forteller sin egen historie. Vi setter umåtelig stor pris på dette.

 Det er svært interessant at det som fortelles er helt i tråd med det vi arbeider for å få til forbedringer ved. Det gjelder gjeldsproblemer de ikke får hjelp til å løse, samvær med barn og krangling om reisepenger. Det går også mye på at man opplever seg dårlig og uverdig behandlet. Manglende rettsikkerhet gjør at man ikke kommer ut av en vanskelig situasjon. Paradokset er at om man er kriminell nok kan man velge advokater fra øverste hylle, men gjelder det den helt vanlig person uten midler som har kommet i en vanskelig situasjon må man greie seg selv.

Tilfeldighetene vil at vi i dag reiser til Bergen og aar et møte for å samle inn historier fra brukerne av NAV systemet. VI oppfordrer alle til å fortelle sin historie, og har opprettet en en hjemmeside for det.

Besøk www.fortelldettilnav.no 

Vi skal forsikre alle som er bekymret at vi fortsetter å kjempe for rettighetene til de som sliter i samfunnet. Det hadde vært flott om noen ønsker å støte arbeidet vår kan tenke seg å bli en sponsor. Målet vårt er å være selvfinansierende, daglig leder har ikke helse til å motta støtte fra det offentlige på denne måten.

 
< Forrige   Neste >

Vil du hjelpe oss?


 Vi er avhengig av frivillige bidrag for å kunne drive foreningen. Vil du hjelpe oss?
Les mer her

Forslag til undertekstPå vei til kemneren?

 

Hva mener du ?

Er NAV en del av fattigdomsproblemet?
 
Eksterne lenker: Page: /innhold/artikler-fra-fattignorge/stotte/ :