Hjem arrow Artikler - Innhold arrow Artikler fra Fattignorge arrow Informasjonsmøte for stønadsmottakere i Ålesund

Søk

Takk for hjelpen

Netbox
Informasjonsmøte for stønadsmottakere i Ålesund PDF Skriv ut E-post
Sunday 22. April 2007
Hele invitasjonen her:

Her kan du sende Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.

Vi mener det er umulig å opprettholde et forsvarlig livsopphold med dagens lave sosialsatser. Vi har frontet dette overfor byråkratiet og politikerne noen år, og setter nå fokus på kommunne, som selv fastsetter sosialsatsene. Det har gjennom tiden vært enkeltoppslag når det gjelder urettferdighet som oppleves i sosialsystemet, men det har neppe blitt satt i gang et så systematisk arbeide i en enkelt kommune. Vi må dokumentere at satsene er for lave og saksbehandlingen ofte tilfeldig skal vi få gjennomslag for behovet for forandringer.

En viktig del er å gå gjennom sakene og finne det som måtte høre hjemme i retten. Vi har omtrent ingen domsrefeanser, derfor må vi prøve saker for retten.

Har du mottat, eller mottar du sosialhjelp, er du velkommen til informasjonsmøte 3.mai.  Du kan melde deg på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.
 
< Forrige   Neste >

Vil du hjelpe oss?


 Vi er avhengig av frivillige bidrag for å kunne drive foreningen. Vil du hjelpe oss?
Les mer her

Forslag til undertekstPå vei til kemneren?

 

Hva mener du ?

Er NAV en del av fattigdomsproblemet?
 
Eksterne lenker: Page: /innhold/artikler-fra-fattignorge/stonadsmottakere-alesund/ :