Hjem arrow Artikler - Innhold arrow Artikler fra Fattignorge arrow Matutdeling startet i Ålesund

Søk

Takk for hjelpen

Netbox
Matutdeling startet i Ålesund PDF Skriv ut E-post
Friday 29. January 2010

Det siste året har vi opplevd at stadig fler er svært sultne når de kommer til oss. Vi hører det romler i magen til enkelte!

Vi fikk hjelp fra frivillige til å begynne å gjøre avtaler med butikker, og vi har nå en jevn tilgang slik at vi har begynt å dele ut mat til brukerne våre.

Vi så fort at vi ville få lagringsprogblemer, og ringte rundt for å få kjøpt noen rimelige brukte kjøleskap og frysebokser. Selv om vi leste annonser og støvsuget Ålesund-området fant vi ikke noe. Vi var alltid for sent ute, det er ikke moro å høre flere ganger på rad at skapet ble hentet for en halvtime siden! Vi hadde nesten gitt opp, da vi helt uventet fikk en telefon med tilbud om butikkfrysere. Da vi fortalte om hva vi skulle bruke dem til, ble entusiasmen stor og vi fikk tre frysere het gratis. Fantastisk bra, vi er svært takknemlige for engasjementet. Vi kan hjelpe mange, spesielt barnefamilier. Gleden er stor blant mottakerne, og de er en glede at vi sammen med disse gode hjelperne er i stand til å bety en forskjell for mange.
 
< Forrige   Neste >

Vil du hjelpe oss?


 Vi er avhengig av frivillige bidrag for å kunne drive foreningen. Vil du hjelpe oss?
Les mer her

Forslag til undertekstPå vei til kemneren?

 

Hva mener du ?

Er NAV en del av fattigdomsproblemet?
 
Eksterne lenker: Page: /innhold/artikler-fra-fattignorge/matutdeling/ :