Hjem arrow Artikler - Innhold arrow Artikler fra Fattignorge arrow Hvorfor ber vi vi om bidrag?

Søk

Takk for hjelpen

Netbox
Hvorfor ber vi vi om bidrag? PDF Skriv ut E-post
Saturday 26. May 2007

Foreningen Fattignorge mottar ingen faste pengebidrag eller annen regelmessig økonomisk støtte. Vi bruker dessverre alt for mye av tiden vår til å utarbeide å sende søknader både til offentlige og private virksomheter. Tid som vi heller ville brukt til å sette fokus på situasjonen til de som sliter mest i samfunnet.

Noen spør hvorfor vi ikke har en medlemsavgift. Svaret er så enkelt at den gruppen vi ønsker å arbeide for, ikke har råd til å betale slik avgift. Dette er vel også noe av forklaringen på at det aldri har vært noen interesseorganisasjon som kan tale deres sak. Tankekorset er jo at de fattige ikke har råd til å kjempe for sin egen sak.

Hvem som besøker hjemmesiden, hvem som støtter oss med medlemskap  og hvem som abonnerer på nyhetsbrev endrer seg. I dag har vi besøkende fra alle samfunnslag, også politiske partier, bedrifter, kommuner, sosialkontor, regjering og Storting.

Det er derfor vi håper at noen av de besøkende synes vi gjør et viktig arbeide og ønsker å gi oss et økonmisk bidrag - stort eller lite. Vi har valgt en løsning med PayPal .  Dette er en anerkjent og sikker løsning som brukes av millioner over hele verden. Det som er viktig for oss er at dette er en gratis løsning og at det ikke går med for mye til den som formidler pengene. Med PayPal ser vi at av et bidrag pr kr. 100 blir det kr. 95 tilbake til oss.

Vi er svært takknemlig for alle bidrag slik at vi kan gjennomføre de prosjektene vi jobber med.


 
< Forrige   Neste >

Vil du hjelpe oss?


 Vi er avhengig av frivillige bidrag for å kunne drive foreningen. Vil du hjelpe oss?
Les mer her

Forslag til undertekstPå vei til kemneren?

 

Hva mener du ?

Er NAV en del av fattigdomsproblemet?
 
Eksterne lenker: Page: /innhold/artikler-fra-fattignorge/hvorfor-ber-vi-vi-om-bidrag/ :