Hjem arrow Bli sponsor?

Søk

Takk for hjelpen

Netbox
Bli sponsor? PDF Skriv ut E-post
Sunday 27. May 2007

Uten en forutsigbar og stabil økonomi  er det stadig en kamp for å kunne drive foreningen. Selv om ingen av de som jobber for foreningen har lønn koster det å drive organsisajonen. De prosjektene vi jobber med er til dels ambisiøse og krever mer penger enn vi har vært i stand til skaffe.

Vi vet det er mange samfunnsengasjerte i landet vårt som også uttrykker at vi gjør et nyttig arbeide. Det setter vi umåtelig stor pris på, og er noe av det som får oss til å holde motivasjonen oppe. Derfor vil det være til en stor hjelp for å kunne fortsette arbeidet å finne noen som vil støtte oss økonomisk. Store eller små bidrag vi bety svært mye for at vi kan fortsette å hjelpe de som sliter mest i samfunnet vårt.

Det blir mye reising og vi forbruker mye kontor og datamateriell. Økonomien stopper samarbeide med reklamebyrå og kommunikasjonsrådgivere. Kan du eller din organsisajon hjelpe med noe her så vil det være et viktig bidrag.

Vi har en "Donate" knapp i margen til venstre som kan benyttes til å gi bidrag. Ta gjerne kontakt med daglig leder Georg Rønning på mobil 99396666 eller send en Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.

I dag har vi Fagforbundet  som en viktig samarbeidspartner. Likeledes Devenia som hjelper oss med søkemotorptimalisering. Vi benytter anledningen til å takke for hjelpen.

 

Foreningen Fattignorge

Georg Rønning

Daglig leder 

 

 
< Forrige   Neste >

Vil du hjelpe oss?


 Vi er avhengig av frivillige bidrag for å kunne drive foreningen. Vil du hjelpe oss?
Les mer her

Forslag til undertekstPå vei til kemneren?

 

Eksterne lenker: Page: /innhold/artikler-fra-fattignorge/bli-sponsor/ :