Hjem arrow Artikler - Innhold arrow Artikler fra Fattignorge arrow Fortell det til NAV i Bergen og Trondheim

Søk

Takk for hjelpen

Netbox
Fortell det til NAV i Bergen og Trondheim PDF Skriv ut E-post
Friday 11. May 2012

Vi hører at mange får hjelp hos NAV, men dessverre er det alt for mange som forteller at de blir dårlig behandlet og ikke oppnår sine rettigheter.

Det er nok slik at mange beslutningstagere ikke helt vet hvordan virkeligheten er for de som har minst av det meste.  Derfor reiser vi rundt og samler inn tusenvis av historier om erfaringer med NAV systemet. Vi vil også gjerne vite hva hver enkelt mener ville ha hjulpet dem videre og ut av stønadskøen. 

Vi inviterer til et gratis og uformelt møte der vi vil fortelle litt om hvorfor dette er viktig, og hvordan vi vil bruke historiene for å påvirke beslutningstakerne for å få til endringer som vil hjelpe mange. 

I første omgang har vi møter i Bergen og Trondheim. Vi inviterer brukere av NAV systemet, politikere, media og andre som er opptatt av at de som sliter mest i samfunnet skal få det bedre. Vi vil legge opp til diskusjon og spørsmål, og ber om innspill for finne gode løsninger.

Bergen: På Scandic Bergen City hotell i Håkons gate 2-7, tirsdag 15. mai kl. 10-13. 

Vi er i Bergen mandag 14 - onsdag 16 mai. Det er gratis deltagelse, men meld deg på. Bruk informasjonen under. Har du lyst til å fortelle din histore til oss utenom møtet, ring 99396666 eller send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. for å gjøre en avtale.

Trondheim: På Trondheim Vandrerhjem, Weidemannsvei 41, torsdag 31. mai kl. 10-13

Vi er i Trondheim  onsdag 30. mai  - fredag 1. juni. Det er gratis deltagelse, men meld deg på. Bruk informasjonen under.Har du lyst til å fortelle din historie til oss utenom møtet, ring 99396666 eller send en mail til  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.  for å gjøre en avtale. 

Velkommen til noen interessante timer! 

 
< Forrige   Neste >

Vil du hjelpe oss?


 Vi er avhengig av frivillige bidrag for å kunne drive foreningen. Vil du hjelpe oss?
Les mer her

Forslag til undertekstPå vei til kemneren?

 

Hva mener du ?

Er NAV en del av fattigdomsproblemet?
 
Eksterne lenker: Page: /innhold/artikler-fra-fattignorge/bergen-15-mai/ :